banner



Αρησ Τσαπησ - Αρησ Τσαπησ : Arhs Tsaphs O 8anashs Apo To Eytyxismenoi - Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση»

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη . Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram: Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα.

Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Î'ρησ Τσαπησ : vlahata samis ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ': ΕΝÎ' ΕΞΟΧΙΚΟ
Î'ρησ Τσαπησ : vlahata samis ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ': ΕΝÎ' ΕΞΟΧΙΚΟ from www.newsblog.gr
Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram: Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη . Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram: Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram: Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση»

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο “Θανάσης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” έγινε μπαμπάς
Ο “Θανάσης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” έγινε μπαμπάς from www.zarpanews.gr
Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram: Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα .

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004.

Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση» Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη . Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά .

Καλεσμένος στην εκπομπή «μεσάνυχτα» βρέθηκε ο άρης τσάπης και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά . Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον .

Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Î'ρησ Τσαπησ : Arhs Tsaphs O 8anashs Apo To Eytyxismenoi
Î'ρησ Τσαπησ : Arhs Tsaphs O 8anashs Apo To Eytyxismenoi from i.ytimg.com
Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών! Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Το 2021, ο ηθοποιός έγινε και για πρώτη φορά . Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram:

Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Κάντε like και ακολουθείστε μας:instagram: Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση. Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Ο λόγος για τους ηθοποιούς άρη τσάπη . Τον άρη τσάπη υποδέχτηκε στα «μεσάνυχτα» το βράδυ της τρίτης η ελεονώρα μελέτη. Gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον ωφέλησε ο «θανάσης» στην μετέπειτα . Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Άφησαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι και πήρα τους δρόμους αλλά… χωρίς πυξίδα. Ο άρης τσάπης έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «ευτυχισμένοι μαζί» όταν ήταν ακόμα μόλις 11 ετών!

Αρησ Τσαπησ - Î'ρησ Τσαπησ : Arhs Tsaphs O 8anashs Apo To Eytyxismenoi - Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός, που γνωρίσαμε σαν ως «θανάση». Ο άρης τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην αλβανία. Ο άρης τσάπης πριν από 11 χρόνια μας συστήθηκε ως ένας από τους τηλεοπτικούς τους γιους του γιάννη μπέζου στη σειρά "eυτυχισμένοι μαζί", όπου υποδυόταν τον . Ο άρης τσάπης μιλάει στο newsbomb. 24 οκτωβρίου 1994) είναι έλληνας ηθοποιός αλβανικής καταγωγής. Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Τον άρη τσάπη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στη σειρά «ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του γιάννη μπέζου, θανάση αρησ. Παρότι μεγάλωσε συνέχισε να ασχολείται με την.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter
close